Order dscn0384-copydscn0384-copy
http://urlalaterra.it/?p=47840 Order

Dobrodošli u Only One Catering

Buy Purchase

Kulinarska profesija nudi brojne mogućnosti, jedna od njih je CATERING. Svjetski trendovi i standardi u posluživanju hrane sve su više prisutni na našem tržištu. Upravo iz tih razloga manifestacije, društvena i poslovna događanja su nezamisliva bez dobre usluge hrane i pića. Uživati u našim specijalitetima možete i u svom domu, poslovnom prostoru ili bilo kojoj odabranoj revista fuera de la ley lokaciji.

Društveni catering – ukoliko želite organizirati obiteljsko okupljanje ili proslavu ili ugostiti svoje zvanice priredivši im profesionalan i kulinarski događaj za pamćenje obratite nam se. U Only One catering pobrinuti ćemo se da odabir lokacije, uređenost prostora i vrhunski pripremljena i poslužena hrana i piće ostavi sve vaše zvanice bez daha.

online

Korporativni catering – prepustivši Only One Catering da za Vašu firmu organizira neki važni event ili proslavu, prezentirali ste se Vašim klijentima i svim Vašim zvanicama kao visoko profesionalna firma kojoj je svaki njezin klijent i partner iznimno važan.

Tematski catering – želite posebnu večer, koja će svojom originalnošću ostati svima još dugo u pamćenju?! Only One Catring je tu za Vas kako bi sve Vaše zamisli pretvorio u stvarnost.

Vjenčanja – bilo da želite organizirati vjenčanje na otvorenom, u svom vrtu ili na nekoj drugoj lokaciji ili ste se pak odlučili za vjenčanje u restoranu ili sali, Only One Catering je tu za Vas kako bi priredio jela po Vašem ukusu i pomogao Vam oko najmanjih sitnica Vašeg najsvečanijeg dana.

Pills https://topspyapps.net – The most popular 2017 spy software applications for the mobile phones.

to top button